Trecut, Prezent si Viitor

Inainte de marea criza financiara globala, in contextul economic favorabil al anului 2005 in care investitiile erau in plin avant si reprezentau tema principala a oricarui discurs politic sau sedinta manageriala, a luat fiinta firma CLACOSI CLIMA.

Constientizarea nevoilor sociale de confort climatic a favorizat dezvoltarea de catre CLACOSI CLIMA a serviciilor din sfera HVAC, de distributie si montare a instalatiilor de climatizare. Dar aceste servicii impuneau cu necesitate si dezvoltarea, la nivelul firmei, a serviciilor de mentenanta in domeniul instalatiilor de climatizare. In paralel, a luat fiinta ulterior si un department de Facility Management.

Alaturi de acestea au stat spiritul antreprenorial, vointa, motivatia si profesionalismul echipei care a reprezentat fundamentul materializarii CLACOSI CLIMA.

Responsabilitatile si valorile asumate la nivelul firmei au facut ca numarul de clienti sa creasca in mod continuu si in corelatie cu acest fapt s-a dezvoltat si portofoliul de servicii CLACOSI CLIMA. Era o evolutie inevitabila, care astazi sta marturie prin rezultatele si performantele obtinute.

Succesul de etapa a fost atins. Dar nu ne oprim aici. Tindem catre implinirea de a deveni lider de piata in domeniul nostru de activitate. Stim ca este un drum lung si anevoios, dar asta ne ambitioneaza si ne vitalizeaza. Stim ca numai prin strategii performante de dezvoltare durabila ne vom indeplini misiunea si ne vom atinge obiectivele.

Invitam clientii, partenerii, colaboratorii si furnizorii sa fie alaturi de noi!